خدمات کتابخانه

خدمات کتابخانه:

روند برنامه‌های عملیاتی كتابخانه در راستای ارائه خدمات و ایجاد تسهیلات مناسب به منظور بهره‌مندی از منابع کتابخانه عبارتند از:

• عضویت و امانت منابع اطلاعاتی به اعضا
  • تهیه، سفارش و فراهم‌آوری منابع اطلاعاتی مورد نیاز اعضا اعم از کتاب و مقاله و ...(به روش‌های مختلف از جمله: خرید مستقیم، سفارش به کارگزاران، جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی و همکاری بین کتابخانه‌ای)
  • سازماندهی و فهرست‌نویسی منابع اطلاعاتی: كلیه منابع موجود در كتابخانه براساس روش‌های استاندارد بین‌المللی سازماندهی شده‌اند و سیستم رده بندی كتابخانه LC بوده و به صورت قفسه باز اداره می‌شود.
  • نصب و راه‌اندازی سیستم جامع كتابخانه دیجیتال: کتابخانه با بکارگیری نرم‌افزار جامع کتابخانه دیجیتال پارس‌آذرخش، امکان جستجوی منابع و همچنین دسترسی به منابع علمی الكترونیكی تمام‌متن از طریق شبكه داخلی پژوهشگاه را برای پژوهشگران فراهم نموده است.

شرایط استفاده برای سایر کاربران:

اعضای انجمن هوافضای ایران و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، با ارائه کارت دانشجویی و معرفی‌نامه رسمی از دانشگاه یا موسسه آموزشی مربوطه، با هماهنگی قبلی با کارشناس کتابخانه، فقط می‌توانند از کتب و نشریات در محل کتابخانه استفاده نمایند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خدمات کتابخانه