هفته پژوهش

هفته پژوهش سال 1397 با شعار «پژوهش هدفمند و فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی» از  تاریخ ۲۴ تا ۳۰ آذرماه به صورت کشوری برگزار شد. در همین راستا، عناوین روزهای این هفته که از 21 آذرماه آغاز به کار کرد توسط وزارت عتف اعلام و روز چهارشنبه 21 آذر مراسمی با حضور اساتید، پژوهشگران و کارشناسان در محل پژوهشگاه هوافضا برگزار شد.

حسین پورفرزانه جعفر روشنیان

در این مراسم، از آقایان دکتر نصراله ضرغام، رئیس محترم صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، دکتر منوچهر منطقی، رئیس محترم ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته، دکتر جعفر روشنیان، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتر حسین پورفرزانه، معاون محترم شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا (توگا) قدردانی شد.

در ابتدای مراسم، آقای دکتر امی، رئیس محترم پژوهشگاه، ضمن تبریک هفته پژوهش به همه پژوهشگران و فناوران کشور و خوش‌آمدگویی به میهمانان، به ارتقای جایگاه علمی کشور در سال‌های گذشته اشاره کردند و سپس خلاصه‌ای از فعالیت‌های پژوهشگاه در سال 1397 را ارائه نمودند. ضمناً، ایشان در بخش‌هایی از سخنان خود به لزوم به‌کارگیری فناوری‌های جدید در جهت رفع نیازهای عمومی جامعه پرداختند و به عنوان یک مثال، با اشاره به مشکلات حمل و نقل عمومی و جمعیت بالای کشور، به ویژه در شهرهای بزرگ، لزوم جهت‌گیری دانش هوانوردی عمومی به سمت استفاده از تاکسی هوایی (Air Taxi) را تاکید نمودند.

دکتر نصراله ضرغام

سپس، آقای دکتر ضرغام، توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و نحوه حمایت از طرح‌های پژوهشی ارائه دادند. ایشان یادآوری کردند که حدود 28 درصد مقالات سالیانه پذیرفته شده در کشور نتیجه حمایت‌های این صندوق است و در سال گذشته از 6.000 پروژه رسیده به صندوق، حدود یک سوم آنها صلاحیت‌های لازم و حمایت صندوق را اخذ نموده‌اند.

دکتر طیبی رهنی

در ادامه، آقای دکتر طیبی رهنی، معاون محترم پژوهشی پژوهشگاه، انواع پروژه‌های پژوهشگاه را معرفی نمودند و با اشاره به طرح‌های کلان تعریف شده در پژوهشگاه و توانمندی‌های موجود اظهار امیدواری کردند که در آینده پژوهشگران پژوهشگاه بتوانند حمایت‌های بیشتری از صندوق فوق‌الذکر اخذ نمایند. سپس، ایشان نحوه انتخاب پژوهشگران برتر سال 1397 را تشریح کردند.

در بخش بعدی برنامه، پژوهشگران برتر پژوهشگاه معرفی شدند. در این رابطه، از خانم دکتر حاج‌ابراهیمی به عنوان پژوهشگر برتر رتبه اول و از آقایان دکتر شمس، دکتر علیخانی و دکتر فارسی به عنوان پژوهشگران رتبه دوم تقدیر شد. در انتهای مراسم نیز، از رسالة برتر دکتری (آقای دکتر نجفی به راهنمایی آقای دکتر فارسی) و پایان نامه برتر کارشناسی ارشد (آقای مهندس علی لو به راهنمایی آقای دکتر ناصح) تقدیر به عمل آمد.

گزارش تصویری از مراسم روز پژوهش در پژوهشگاه هوافضا

دکتر روشنیان

تقدیر از آقای دکتر روشنیان به عنوان پیشکسوت علمی هوافضای کشور

دکتر پورفرزانه

تقدیر از آقای دکتر پورفرزانه، پیشکسوت صنعتگر هوافضای کشور

پژوهشگران برتر پژوهشگران برتر

تقدیر از پژوهشگران برتر پژوهشگاه

پژوهشگران برتر پژوهشگران برتر

تقدیر از پایان نامه برتر کارشناسی ارشد

تقدیر از رساله برتر دکتری

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر، روز چهارشنبه 21 آذر ماه، مراسمی در پژوهشگاه هوافضا برگزار شد.