روز درخنکاری

مراسم اختتامیه هفتمین دوره مسابقات ملی و نخستین دوره مسابقات بین‏المللی کن‏ست ایران در روز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه با معرفی و تقدیر از تیم‌های برگزیده در محل پژوهشگاه هوافضا برگزار شد.

این مراسم، با سخنرانی جناب آقای دکتر امی ریاست محترم مسابقات کن‏ست و پژوهشگاه آغاز شد. پس از پخش کلیپی از برگزاری فاز عملیاتی مسابقه کن‏ست 97، گزارشی از فرایند مسابقه، آمارها، مراحل داوری و توضیحات مربوطه توسط آقای دکتر نوغانی، دبیر فنی مسابقات ارائه شد. در ادامه مراسم، جناب آقای دکتر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ و نقل پیشرفته معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری به سخنرانی پرداختند. در انتها اهداء جوایز تیم‌های برتر انجام پذیرفت.

این دوره از مسابقات، مانند دو دوره قبل، با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و در دو کلاس سنجشی-ارتباطی و علمی-اکتشافی برگزار شد. مرحله پایانی این مسابقات روز 19 اسفند 97 در فرودگاه شهر ایوانکی سمنان برگزار شد. در این دوره از مسابقات 75 تیم شامل 69 تیم از دانشگاه‌های مختلف کشور و 6 تیم بین المللی از کشورهای ترکیه (دو تیم)، پرو (دو تیم)، مغولستان (یک تیم) و لبنان (یک تیم) حضور داشتند. در کلاس سنجشی-ارتباطی، تیم فانتوم از دانشگاه آزاد اسلامی لارستان موفق به کسب رتبه نخست شد. همچنین، تیم‌های کیاندو از دانشگاه شهرکرد و SUTech Sat از دانشگاه صنعتی شیراز در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. در کلاس علمی-اکتشافی تیم آرتا از دانشگاه صنعتی مالک اشتر موفق به کسب رتبه نخست شد و تیم‌های کاوشگر کهکشان از پژوهشگاه هوافضا و MAKSAT-X از دانشگاه صنعتی کارادنیز شهر ترابزون ترکیه در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند. تیم‌های برتر این دوره، لوح تقدیر، تندیس مسابقات و جوایز نقدی خود را از آقای دکتر امی، رئیس محترم مسابقات و پژوهشگاه، دکتر علیخانی، ریاست پژوهشکده سامانه‏های فضانوردی، دکتر منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌ و نقل پیشرفته  و کاپیتان رضوی، معاونت محترم این ستاد دریافت نمودند. همچنین، به تیم SUTech Sat به عنوان سازنده بهترین کلیپ، جایزه نقدی اهدا شد.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها برگزاری مراسم اختتامیه هفتمین دوره ملی و اولین دوره بین المللی مسابقات کن‌ست ایران