سخنرانی علمی «پروفسور گودرز احمدی» در پژوهشگاه هوافضا

گودرزاحمدی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هوافضا، پروفسور گودرز احمدی، عضو هیات علمی دانشگاه کلارکسون آمریکا روز یکشنبه مورخ 1398/03/05 مهمان آن پژوهشگاه بود. حضور ایشان در پژوهشگاه در راستای طرح ارتقای پژوهشگاه هوافضا به تراز بین‌المللی و برگزاری نشست علمی با موضوع " کاربرد جریان‌های چند فازی در علوم و مهندسی " انجام شد. این نشست علمی و صمیمانه با حضور اعضای هیات علمی پژوهشگاه و مهمانان خارج از پژوهشگاه، از جمله تنی چند از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف و برخی از چهره‌های فعال کشور در حوزه مکانیک و هوافضا، برگزار شد.

پروفسور احمدی در سخنرانی علمی خود با بیان اهمیت بررسی آلودگی هوا و تاثیرات ذرات ریز معلق موجود در جو بر روی ریه انسان گفت: پژوهش‌های علمی نشان داده که آلودگی هوا در مناطق صنعتی و شهرهایی مانند تهران سبب افزایش جدی آمار مبتلایان به بیماری‌های ریوی می‌شود.

وی افزود: در اتمسفر همیشه بین 500 تا 2000 میلیون تن نانو ذرات معلق وجود دارد که بر اثر تبخیر آب اقیانوس‌ها و تولید نمک، فعالیت آتش‌فشان‌ها، آتش‌سوزی جنگل‌ها و آلودگی‌های ناشی از سوخت وسایل نقلیه این میزان افزایش می‌یابد.

ایشان با اشاره به تحقیقات انجام شده توسط خود، همکاران تحقیقاتیشان و دانشجویانشان در خصوص تاثیر پراکندگی این ذرات در ریه انسان گفت: با همکاری‌های بین‌المللی انجام شده ما توانستیم ثابت کنیم که این مواد در ریه انسان رسوب می‌کند و در مناطق صنعتی و دارای آلودگی بیشتر، مانند مناطق نزدیک به بزرگراه‌ها، تعداد مبتلایان به آسم و ناراحتی‌های ریوی بیشتر است.

لازم به ذکر است که پرفسور گودرز احمدی (متولد۱۳۲۲سمنان)، استاد مهندسی مکانیک و هوافضا در دانشگاه کلارکسون آمریکا بوده و یکی از برگزیدگان دومین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی مکانیک است.

وی تاکنون بیش از ۵۳۰ مقاله در نشریات مختلف، ۳ عنوان تألیف کتاب و مقالات متعددی در کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی داشته‌اند. تالیفات این دانشمند برجسته ایرانی تاکنون حدود 15.000 مرتبه مورد رجوع در اسناد علمی معتبر دنیا قرار گرفته‌ است.

وی همچنین تاکنون بیش از 1.000 سخنرانی علمی در کنفرانس‌های ملی و بین المللی انجام داده و به عنوان سردبیر و عضو هیئت تحریریه در ۱۱ مجله بین‌المللی سابقه فعالیت دارد. لازم به ذکر است که H-index ایشان در حال حاضر حدود 65 می-باشد.

ایشان از زمان پیوستن به دانشگاه کلارکسون در سال ۱۹۸۲ در پست‌های مهم و خطیری چون ریاست دانشکده مهندسی فعالیت داشته، بطوریکه در سال ۲۰۰۱ به عنوان نخستین پروفسور برجسته کلارکسون برگزیده شد و به پاس خدمات علمی و تحقیقاتی شایسته شان در آوریل ۲۰۰۴ از ایشان قدردانی شد.

پروفسور احمدی که قسمت قابل توجهی از تحقیقاتشان در عرصه علوم محیط‌زیستی و کشاورزی است، از حمایت های جدی آژانس حفاظت محیط‌زیست، وزارت انرژی، بنیاد ملی علوم، ناسا و شرکت‌های سرشناسی نظیر IBM و زیراکس آمریکا برخوردار بوده‌اند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها سخنرانی علمی «پروفسور گودرز احمدی» در پژوهشگاه هوافضا