اطلاعیه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد(استعدادهای درخشان)

Sample image

پیرو آیین‌نامه شماره 21/96474 و اصلاحیه 21/77948 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پژوهشگاه هوافضا وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری در اجرای سیاست حمایت و هدایت از استعدادهای درخشان به استناد آیین‌نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره‌های تحصیلات تکمیلی از بین برگزیدگان علمی دوره کارشناسی پیوسته (دوره‏‌های روزانه دانشگاه‌های دولتی) رشته‌های مرتبط حایز شرایط ذیل در نیم‌سال اول سال تحصیلی 98-1397 در دوره روزانه کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا - گرایش مهندسی فضایی با مصاحبه علمی دانشجو پذیرش می‌نماید.

الف-شرایط داوطلبان

شرایط عمومی

- دانش‌آموختگان دانشگاه‌های دولتی که به لحاظ میانگین کل دوره یا تا انتهای ترم ششم (گذراندن حداقل 3/4 واحد درسی) بالاتر از 15 و جزو 15 درصد برتر دانشجویان هم‌رشته و هم‌ورودی خود باشند و در شش ماهه اول سال 1397 و حداکثر در هشت ترم فارغ‌التحصیل شوند.

شرایط اختصاصی

برخورداری از حداقل یکی از شرایط زیر:

الف) دانشجویان نمونه کشوری در دوره کارشناسی دارای حداقل یک مقاله مستخرج از پایان‌نامه، پذیرفته‌شده یا چاپ‌شده در مجلات علمی- پژوهشی با نمایه معتبر ملی یا بین‌المللی یا طرح‌های پژوهشی (انجام شده توسط دانشجو) در دوره تحصیلی کارشناسی

پ) دارندگان نشان طلای کشوری المپیادهای دانش‌آموزی (موضوع مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی) دارای حداقل یک مقاله مستخرج از پایان‌نامه، پذیرفته شده یا چاپ شده در مجلات علمی- پژوهشی با نمایه معتبر ملی یا بین‌المللی یا طرح‌های پژوهشی انجام شده توسط دانشجو

ت) رتبه‌های اول تا سوم نهایی جشنواره‌های معتبر علمی (از قبیل: خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی و فارابی) در دوره کارشناسی با مشارکت حداقل سی و پنج درصد، دارای حداقل یک مقاله مستخرج از پایان‌نامه پذیرفته شده یا چاپ شده در مجلات علمی- پژوهشی با نمایه معتبر ملی یا بین‌المللی یا طرح‌های پژوهشی (انجام شده توسط دانشجو) در دوره تحصیلی کارشناسی

تبصره: طرح ملی، اثر بدیع یا تألیف و طرح پژوهشی تقاضا محور (براساس نیاز یک دستگاه) با تأیید معاونت پژوهشی و فناوری وزارت، می‌تواند به جای یک مقاله در هر یک از موارد ذکر شده بالا جایگزین شود.

ب- مدارک مورد نیاز

۱- فرم تکمیل شده تقاضانامه ثبت نام  بدون آزمون (فرم 1).

2- گواهی دانشجوی ممتاز دوره کارشناسی ( فرم 2).

3- یک قطعه عکس ۴*۳ جدید با ذکر مشخصات در پشت آنها (الصاق به فرم شماره 1).

4- تصویر کارت ملی و صفحات شناسنامه

5- پرداخت مبلغ 600.000 ریال در روز مصاحبه

6- ریز نمرات  کارشناسی

7-  ارائه مدارک مورد نیاز برای حداقل یکی از بندهای بخش الف

تذکر مهم: اگر در هر زمان حتی زمان فارغ التحصیلی مشخص شود که فرد پذیرش شده فاقد شرایط بوده است، پذیرش لغو و عواقب آن برعهده شخص متقاضی خواهد بود.

ج- زمان و نحوه ارسال مدارک

متقاضیان لازم است خلاصه سوابق علمی و مدارک و مستندات مربوطه را حداکثر تا تاریخ 97/04/30 به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی اطلاعیه‌ها اطلاعیه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد(استعدادهای درخشان)