خبر

شصت و پنجمین اجلاس اصلی کوپوس (COPUOS) از ۱۱ الی 20 خرداد و به میزبانی دفتر امور فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (UNOOSA) در شهر وین کشور اتریش در حال برگزاری است.

خبر

به اطلاع کلیه علاقه‌مندان به مسابقات کنست ایران می‌رساند، ثبت‌نام نهمین دوره ملی و سومین دوره بین‌المللی این رویداد تا روز 31 خرداد ماه 1401 تمدید شده است. لذا از علاقه‌مندان دعوت می‌شود فرم-های ثبت‌نام را دانلود و تکمیل نموده و تا تاریخ ذکر شده به ایمیل دبیرخانه مسابقات به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. لازم به توضیح است این تاریخ آخرین مهلت ثبت‌نام خواهد بوده و تمدید نخواهد شد.

خبر

دوره دانش‌افزایی با «موضوع کلیات و مبانی اخلاق علمی» از سلسله دوره‌های آموزشی دانش‌افزایی اعضای هیأت علمی، در محل پژوهشگاه هوافضا طی هفته آخر اردیبهشت‌ماه 1401 به صورت حضوری برگزار گردید. این دوره با برگزاری جلسه افتتاحیه در تاریخ 24 اردیبهشت 1401 با حضور ریاست محترم پژوهشگاه و استاد محترم دوره، جناب آقای دکتر جعفر گل‌محمدی آغاز گردید.

خبر

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هوافضا، دکتر نوابی، رئیس پژوهشگاه، در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به جامعه علمی به ویژه همکاران پژوهشگاه تبریک گفت. در بخشی از این پیام آمده است:

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی خبرها و رویدادها