جايگاه تقويت كنندههای توان فركانس راديويی در زيرسامانههای مخابرات فضايی
زیرسامانههای مخابراتی یكی از ملزومات اصلی هر پرنده فضایی به شمار میآیند. یك زیرسامانه مخابراتی وظیفه برقراری ارتباط مابین پرنده فضایی اعم از ماهواره، كاوشگر یا فضاپیما را با ایستگاههای زمینی بر عهده دارد. با توجه به مسافتهای بسیار طولانی مابین زمین و پرندههای فضایی و درنظر گرفتن تلفات مسیر، توان بالایی از سیگنال باید ارسال شود. تقویت كنندههای توان فركانس رادیویی وظیفه این مهم را بر عهده دارند.
بعضاً در كاوشگرها نیاز به تقویت سیگنال رادیویی حتی تا 100 ها برابر مقادیر رایج در سامانههای مخابراتی زمینی مورد نیاز است. طراحی و ساخت این تقویت كنندهها برای سامانههای فضایی از دیرباز جزء چالشهای جدی پیش روی متخصصان این حوزه بودهاست. بهرهوری این تقویتكنندههای پرتوان یكی از جدیترین چالش متخصصان، با توجه به محدودیت تأمین توان در فضاست. در این ارائه برآنیم كه مقدمهای درباره اهمیت و جایگاه تقویت كنندههای توان فركانس رادیویی ایراد نماییم. در ادامه به سیر تاریخی پیشرفت در ساختارهای تقویت كنندههای توان فركانس رادیویی خواهیم پرداخت.بنابراین، در این ارائه مقایسههای كاملی بر اساس فناوریهای ساخت مابین تقویتكنندههای توان فركانس رادیویی صورت خواهد پذیرفت. در این میان مقایسه جدی مابین SSPA ها و TWTAها ارائه خواهد شد.
ورود برای اساتید و متخصصان و دانشجویان آزاد است.
برای حاضرین گواهی حضور صادر خواهد شد.
با توجه به محدودیت فضای سالن خواهشمند است اسامی خود را هرچه سریعتر از طریق شماره تلفن 88863083 و یا پست الکترونیک این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید اعلام فرمایید.